WEDEROM GESLAAGDE 24 UURS BIKEFESTIVAL ASSEN

24-Uurs Team Twenty Four Fun – Bike Festival Assen

In het weekend van 8 en 9 september 2018 stond de 24-Uurs in Assen gepland. ProStruct is medesponsor van Team Twenty Four Fun en is weer trots op de prestatie die ze heeft neer mogen zetten. Hieronder een verslag van de estafette race door Heino van Steendelaar.

 

Een aantal van onze bikers had al ervaring met een de 24-uurs race. Voor anderen was het nieuw, wat een mooie gelegenheid creëerde om dit uit te proberen.

De voorbereiding verliep voorspoedig en het team presteerde het weer om de 24 uurs race succesvol uit te rijden. Met hier en daar een training-motivatiedip gingen de weken snel voorbij en was het plotseling al snel zover. Het weer liet ons nog even in onzekerheid maar gelukkig heeft het goed uitgepakt. Het hele evenement hebben we het droog gehouden en dit was voor iedereen prettig. Ook voor de supporters natuurlijk.

Met 6 mannen en 2 dames sterk stonden we uiteindelijk aan de start.  We besloten om het rondje te wisselen, zodat een ieder zich vol kon geven in deze ronde. Deze strategie was bij iedereen een goed succes en we hebben het met ze allen kunnen volbrengen.  Het evenement bevatte een schitterende route die absoluut niet is gaan vervelen en samen hebben we een topprestatie neer mogen zetten.

Al met al was onze eerste 24-uurs een prachtige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar, uiteraard met dank aan ProStruct. We hopen dat er volgend jaar weer iets moois op onze agenda komt, want tijdens het evenement is er aangegeven dat de 24 uurs race in Assen gaat stoppen. Wij kijken uit naar een andere mooie uitdaging samen met Prostruct!

Heino van Steendelaar

Delen via Social Media

Meer weten?

Wij staan voor je klaar!

    Liever bellen?

    +31 (0)528 85 13 44

    Vragen? App direct!