WAT WAS HET WEER GEWELDIG!

Foto Cascadeteam 2019 11 - prostruct

Zondag was het weer zover. De Hoogeveense Cascaderun ging weer van start. Wat was het weer geweldig!

Uiteraard staan de ProStruct lopers weer klaar om een mooie prestatie neer te zetten. 25 maar liefst!

De aanloop naar de start is zonnig maar koud, maar dat mag de pret niet drukken. De lopers laten zich hierdoor zeker niet uit het veld slaan. Wellicht zijn het zelfs de juiste condities voor een persoonlijk record.

Het wachten in het startvak op het startschot is begonnen en de spanning wordt opgebouwd door de opzwepende muziek. Het aftellen is begonnen en daar is hij dan eindelijk. Go!

Al gauw dient de allom gevreesde klim in de vorm van de Koppeling zich aan. Dat hebben de lopers dan maar weer achter de rug. Het weer blijft tijdens de run goed en het is dan ook ongelofelijk te zien hoeveel supporters langs het parcours staan om de lopers bemoedigend toe te juichen. Dit betekend soms net dat duwtje in de rug, want de benen beginnen al flink zwaar aan te voelen. Na de brug in Erflanden zit de eerste helft er op. Gelukkig staan er voldoende waterposten langs de route, want de zon voelt warm aan. De laatste loodjes in de vorm van de lange Alteveerstraat vergen het uiterste van de lopers. En daar zien ze dan eindelijk de finish binnen handbereik. Zou er nog een eindsprintje inzitten?….. Jazeker! En dan vol trots over die finish!

Iedereen mag trots zijn op zijn prestatie. Een van de teams is zelfs 10e geworden!

Onder het genot van een drankje vieren we het leven en het 7 jarige bestaan van ProStruct!

Condition your future!

Delen via Social Media

Meer weten?

Wij staan voor je klaar!

    Liever bellen?

    +31 (0)528 85 13 44

    Vragen? App direct!