PROSTRUCT IN COBOUW

‘Condition your future’. Met deze slogan maakt het jonge, groeiende personeelsbemiddelingsbureau ProStruct twee dingen duidelijk. Het geeft veel ruimte aan zijn mensen om hun eigen toekomst in te vullen. Verder is er een belangrijke rol weggelegd voor sport. Of liever: een sportmentaliteit…

“Ik ben ervan overtuigd dat onderdelen uit de sport, zoals discipline, doorzettingsvermogen en een ijzeren mentaliteit, uiteindelijk hun weerslag hebben op de prestaties van een bedrijf. Vrijwel al onze mensen onderscheiden zich daarom ook door hun gedrevenheid, hun doorzettingsvermogen, hun vermogen tot zelfreflectie. Meer dan door intelligentie kun je daarmee tegenwoordig het verschil maken.” André Drenth, samen met zijn vrouw Laura eigenaar van ProStruct, maakt in één klap duidelijk waar zijn organisatie voor staat. Sterker nog, mede door dat doorzettingsvermogen zit ProStruct enorm in de lift. “Wij zijn ruim vijf jaar geleden gestart, midden in de crisis, met een markt die op z’n gat lag. Dankzij hard werken en doorzetten staan we nu waar we staan.”

Groeiende vraag

ProStruct detacheert midden- en hogerkaderpersoneel in de bouw, civiele techniek en de offshore energie. Daarnaast verzorgt het werving en selectie. ProStruct heeft 20 mensen gedetacheerd in functies als engineer, constructeur en projectmanager. Drenth: “Zij werken aan interessante projecten. Een mooi voorbeeld van een groot project waar onze mensen werken, is de ondertunneling van de zuidelijke ringweg van de stad Groningen. Maar ook hebben we bijvoorbeeld mensen gedetacheerd bij Enercon, een bedrijf uit de renewable industrie. Zij bouwen onder meer onshore windmolens in Zeeland. Heel afwisselende projecten dus. Door de groeiende vraag hebben we mensen nodig met wie we daaraan kunnen voldoen. Zo zoeken we ook naar bemiddelend personeel voor op kantoor.”

Obstacle Run

Medewerkers bij ProStruct kunnen alles verwachten wat in de slogan ‘Condition your future’ zit. Drenth: “Mensen krijgen bij ons ruimte en vrijheid om hun toekomst in te vullen. Wij willen daarnaast een goede werkgever zijn, en daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij. Onze medewerkers worden dan ook verloond volgens de CAO Bouw. Verder merken onze medewerkers dat wij een sportieve instelling hebben. Zo doen we aan tal van sportevenementen mee, van loopwedstrijden tot survivaltracks. We zijn bijvoorbeeld official partner van de Strong Viking Obstacle Run. Dat soort events zijn leuk, én goed voor de teamspirit.”

Maatwerk voor klant en kandidaat

Een sportief bedrijf, een goede werkgever, daarmee zijn de belangrijkste kenmerken van ProStruct bijna genoemd. Drenth voegt maatwerk nog toe. “We kijken altijd zorgvuldig naar de juiste match. We gaan daarbij niet voor snel plaatsen en vlug geld verdienen, maar voor een langetermijnrelatie tussen klant en kandidaat. Dat zullen meer organisaties zeggen, maar bij ons is het echt een visie. Om een voorbeeld te geven, stel we hebben een zeer goed gekwalificeerd iemand die op basis daarvan perfect past bij een vacature, maar we hebben twijfels of diegene qua karakter wel past bij het betreffende bedrijf, dan schromen wij niet om een negatief advies te geven. Als we twijfelen over de klik, raden we een overeenkomst af. Zo willen we maatwerk leveren waar klant en kandidaat baat bij hebben.”

“Onze mensen onderscheiden zich door hun gedrevenheid”

Delen via Social Media

Meer weten?

Wij staan voor je klaar!

    Liever bellen?

    +31 (0)528 85 13 44

    Vragen? App direct!