shutterstock 514947286 2 scaled - prostruct
Over ons

ProStruct, aangenaam!

Prostruct verbindt professionals aan bedrijven in de bouwkunde, weg- en waterbouw, groen sector en renewable energy.

Onze missie is om kandidaten en opdrachtgevers te matchen en een relatie te creëren voor de lange termijn. Samenwerkingen die duurzaam zijn leveren het beste resultaat op. Wanneer de ambities, persoonlijkheid en kracht van een professional perfect aansluiten bij een vacature van een opdrachtgever, hebben wij ons doel behaald.

De relatie staat centraal; sociaal én zakelijk, dat gaat heel goed samen. We denken creatief en kritisch mee met onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit vraagt wederzijds vertrouwen; een must om een goede relatie op te bouwen.

Vanuit ons kantoor in Hoogeveen, Drenthe bemiddelen wij personeel voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Condition your future

Condition your future, daar staan we voor bij Prostruct. De slogan heeft een dubbele betekenis. In de eerste plaats krijg je bij ons ruimte en vrijheid om je eigen toekomst te bepalen, wij helpen je op weg. Daar horen goed werkgeverschap en goede arbeidsvoorwaarden bij.

Daarnaast is er een rol weggelegd voor de sport. Verschillende eigenschappen van een sportmentaliteit zoals discipline, doorzettingsvermogen en een sterke focus zijn belangrijk voor de prestaties in jouw loopbaan. Deze brengen je uiteindelijk waar je naartoe wilt. Daarbij doen we mee aan verschillende sportevenementen en sponsoren we verschillende teams. Dit is leuk én goed voor de teamspirit!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures, of neem contact met ons op.

Meer weten?

Wij staan voor je klaar!

    Liever bellen?

    +31 (0)528 85 13 44

    Vragen? App direct!