ProStruct logo

VIND EEN VACATURE

NIEUWS

WIJ STAAN TE TRAPPELEN!


Nog even geduld hebben en wij mogen ons logo dat in een nieuw jasje is gestoken en onze compleet nieuwe website aan jullie presenteren.

Een moderne look en een compleet nieuwe website met een geavanceerde vacaturebank zodat de kandidaat nog gemakkelijker zijn ideale baan kan vinden en de vacatures van onze gewaardeerde klanten nog meer in de schijnwerpers komen te staan. Dit alles met dank aan Team Koen die onze website heeft ontwikkelt, Joricke Story Studio voor het treffend overbrengen van onze boodschap en Grafisch Ontwerpbureau Niek Hogeman die de opfrissing van ons logo voor zijn rekening heeft genomen. Bedank allen voor de prettige samenwerking!

ProStruct
Condition Your Future!PROSTRUCT OP DÉ NOORDELIJKE BANENBEURS.


Op 25 en 26 februari is het zover. De Noordelijke banenbeurs. En wij hebben er zin in, want dan mogen wij jou laten zien wat ProStruct voor jouw loopbaan kan betekenen.

Ben jij werkzaam, opgeleid of geïnteresseerd in een carrière in de bouw, civiele techniek, renewable energy of in de groen sector? Kom dan zeker even naar onze stand en ontdek wat ProStruct voor jou kan doen.

Condition your future!
  

Meer berichten