ProStruct logo

VIND EEN VACATURE

MIDDEN EN HOGER KADER TECHNISCHE KANDIDATEN

Bent u een professional met ervaring in de Bouw, Civiele Techniek of Offshore en u bent op zoek naar persoonlijke en vakinhoudelijke groei? Dan kan ProStruct u van dienst zijn bij de volgende stap in uw loopbaan.
 
Wanneer u werkzaam bent in het midden en hoger kader binnen de technische sector bieden wij u carrièremogelijkheden waarbij uw ontwikkeling voorop staat.
 
Tijdens een oriënterend gesprek helpen wij u uw koers te bepalen, waarbij we op zoek gaan naar wat u kunt, wilt en in welke bedrijfscultuur u het beste tot uw recht komt.
 
Wanneer uw koers is bepaald zullen wij het contact in stand houden om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in uw vakgebied.
 
Met onze opdrachtgevers onderhouden wij een hechte relatie zodat wij precies weten naar wie zij op zoek zijn. Al deze bedrijven bezoeken wij regelmatig zodat wij weten wat voor werksfeer zij u kunnen bieden en wat er speelt op de werkvloer.
 
U kunt bij ons in verschillende vormen aan de slag bij ons uitgebreide netwerk met een ruime keuze aan interessante vacatures en functies. Wij bieden u uiteenlopende functies bij aannemers, ingenieursbureaus, overheden, wooncorporaties, architectenbureaus en energiebedrijven.