ProStruct logo

VIND EEN VACATURE

OPDRACHTGEVER

Wanneer u op zoek bent naar personeel kan dit behoorlijk beslag leggen op uw kostbare tijd. Graag nemen wij u de tijdrovende taak van het werven en selecteren van nieuw personeel uit handen.
Het rekruteren, doorgronden, evalueren en motiveren van geschikte kandidaten is onze professie.
 
Wij putten uit een uitgebreid netwerk aan kandidaten en weten door een uitgebreid interview met een scherpe analyse de passende collega voor u te vinden.
 
ProStruct kan oplossing bieden voor uw personeelscapaciteitsprobleem op verschillende manieren;
 

  • Mocht u een structurele vacature binnen uw organisatie hebben, dan kunnen wij u ondersteunen in het werven & selecteren van de juiste kandidaat. U kunt met deze kandidaat een direct dienstverband aangaan. Ook kunt u deze kandidaat een gedegen periode inlenen alvorens u een direct dienstverband aangaat. Na een inleenperiode van een jaar heeft u een goed beeld van de kandidaat en weet u of de kandidaat bij uw organisatie past. Ook heeft de kandidaat in deze periode zijn/haar ervaring kunnen bewijzen. 
  • Projectmatige capaciteitsproblemen op het gebied van personeel kunt u oplossen door het gebruik van ZZP’ers, Freelancers of Interim Professionals. ProStruct heeft een netwerk met veelal zelfstandige vakspecialisten in uiteenlopende vakgebieden. 
  • Wanneer u tijdelijk behoefte heeft aan personeel kunt u via detachering beschikken over goed gekwalificeerd personeel. U heeft geen ziekte risico’s en contractverplichtingen. U betaald een uurtarief voor de uren die daadwerkelijk gewerkt zijn. 
Wanneer de kandidaat bij u werkzaam is houden we contact. Er zullen desgewenst evaluatie momenten ingepland worden om nog beter in te kunnen spelen op uw behoeften en wensen. 

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van beschikbare kandidaten.

Mocht u vragen hebben over een kandidaat die u heeft gezien in onze nieuwsbrief, dan kunt contact met ons opnemen. Wij verstrekken u graag meer informatie.